Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Het deurtje van mijn kooi...

Spannend maar vooral super leuk!
Tijdens het FryslânPhotoFestival wat in oktober 2018 plaats vond, mocht ik met mijn fotoserie 'Het deurtje van mijn kooi' exposeren.
Het deurtje van mijn kooi...
Wil jij mijn verandering vast leggen? Die vraag werd me een jaar geleden gesteld. Toen wist ik nog niet wat voor een bijzonder traject ik de komende jaren mag vastleggen.
Een verandering waar veel mensen met een scheef oog naar kijken en soms ook van wegkijken. Dat begrijp ik niet. En ik voel plaatsvervangende schaamte als ik mensen dit zie doen. Is het onwetendheid? Is het onbegrip? Is het het onbekende? Vragen die mij uitdagen dit heftige en moedige traject de komende jaren vast te leggen.

Copyright © 2022 Hendrika Lageveen
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren