Prijzen fotoshoot t/m 6 personen

Geschikt voor gezinsshoot, baby/kids shoot, loveshoot, zwangerschapsshoot, trash the dress. Mogelijk op een buitenlocatie, binnenlocatie, thuis of in de pop-up studio.

Prijzen familiefotoshoot 7 t/m 16 personen

Geschikt voor familiefoto’s en mogelijk op een buitenlocatie of een binnenlocatie. Meer dan 16 personen? Neem contact op.

Prijzen Newborn lifestyleshoot

Een pasgeboren kindje en alles erom heen is ontzettend bijzonder. De tijd vliegt voorbij, des te meer reden om dit vast te leggen. En waar kan dit nu beter dan lekker thuis in jullie eigen omgeving? Ik leg jullie liefde voor de kleine vast, inclusief de kleine details. En of het nu jullie eerste kindje is of dat er broers of zussen zijn, dat maakt niet uit. Lekker knuffelen met elkaar op de bank, de kleine wiebelteentjes en al die kusjes leg ik graag vast!

Prijzen Bruiloft

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!
Ik fotografeer zo onzichtbaar mogelijk, zodat jullie heel relaxed jullie grote dag kunnen beleven.
De 'fotoshoot' tijdens jullie trouwdag is misschien wel het moment waar jullie een beetje tegenop kijken. 'Ik ben totaal niet fotogeniek hoor', iets wat ik heel vaak hoor. Mijn antwoord daarop is 'geniet van elkaar, klets lekker en kijk vooral niet in de camera'.
Ik wil graag dat de fotoshoot een leuk onderdeel van jullie dag is, jullie hebben even een moment voor jullie zelf. Ik maak het liefst natuurlijke foto's, zonder dat er veel geposeerd moet worden en met vooral heel veel plezier en lol voor jullie.
Mijn doel? Dat jullie bij het zien van de foto's weer helemaal terug in het moment zijn.