Neva&Yara

Een dag na kerst, er is nog een gezellige kerstsfeer als ik bij Neva&Yara op de kamer kom. Een twee eiige tweeling (althans dat wordt gedacht), qua uiterlijke kenmerken zou het zo maar kunnen want de twee kleine meisjes hebben dan wel beide
dezelfde mooie zwarte haren maar hun gezichtjes zijn zo verschillend. Ze liggen nog lekker te slapen als ik binnen kom, ze waren vanochtend vroeg! Langzaam worden ze toch een beetje wakker gemaakt want het is tijd voor een badje en daarna de voeding.
Yara is de eerste die haar prachtige kralen oogjes laat zien. Ze vindt het allemaal wel prima en geniet van haar badmoment. Ondertussen is Neva nog in diepe rust en is maar moeilijk wakker te krijgen (ik snap het wel).
Omdat Neva het nog een beetje spannend vind in het water, wordt ze voorzichtig met een doek om in het water gelaten. Haar gezichtsuitdrukking vertelt ons dat ze het best nog een beetje spannend vindt. Maar al snel kan Neva het water toch waarderen en
geniet ze, zo erg dat zelfs de doeken af kunnen. En ze is zelfs even in protest als ze weer uit het water gehaald wordt. Ondertussen ligt Yara al weer uitgeteld in haar bedje, papa en mama zijn een enorm goed team!