Wat is er mooier dan van je passie en hobby je beroep maken?
Dat bedacht ik in 2009, toen ik mijn eerste shoot fotografeerde. Het duurde nog 5 jaar, een aantal cursussen, talloze workshops, volgeschreven notitieboekjes en heel veel proefmodelletjes voor ik foto’s maakte zoals ze nu zijn.

"Je hebt talent om de spirit van de grote en kleine mensen
die je fotografeert te vangen in je lens"
 
Mijn stijl kun je omschrijven als puur, fris en een tikkeltje eigenwijs.
Ik ben altijd op zoek naar een nieuw verhaal dat ik mag vastleggen, misschien wel jullie verhaal.

 
Dit ben ik! Hendrika, geboren in 1988 en ik woon in Beetsterzwaag.
Ik vind het heerlijk om kinderen te fotograferen, ben gek op meeslepende bruidsjurken en kan ik geen genoeg krijgen van fotolocaties waar mijn schoenen gevuld zijn met zand!
 
En in de uurtjes dat ik geen camera in mijn handen heb vind ik het heerlijk om onderweg te zijn, kaartjes te scoren voor een goed concert en mag je mij wakker maken voor witte chocolade! (of is het toch de Tony's Chocolonely zeezout karamel?).

Wat is er mooier dan van je passie en hobby je beroep maken?
Dat bedacht ik in 2009, toen ik mijn eerste shoot fotografeerde. Het duurde nog 5 jaar, een aantal cursussen, talloze workshops, volgeschreven notitieboekjes en heel veel proefmodelletjes voor ik foto’s maakte zoals ze nu zijn.

"Je hebt talent om de spirit van de grote en kleine mensen
die je fotografeert te vangen in je lens"

 
Mijn stijl kun je omschrijven als puur, fris en een tikkeltje eigenwijs.
Ik ben altijd op zoek naar een nieuw verhaal dat ik mag vastleggen, misschien wel jullie verhaal.

 
Dit ben ik! Hendrika, geboren in 1988 en ik woon in Beetsterzwaag.
Ik vind het heerlijk om kinderen te fotograferen, ben gek op meeslepende bruidsjurken en kan ik geen genoeg krijgen van fotolocaties waar mijn schoenen gevuld zijn met zand!
 
En in de uurtjes dat ik geen camera in mijn handen heb vind ik het heerlijk om onderweg te zijn, kaartjes te scoren voor een goed concert en mag je mij wakker maken voor witte chocolade! (of is het toch de Tony's Chocolonely zeezout karamel?).